خواص قره قوروت و مضرات بی شمارش

قره قروت

قره قوروت یکی از فراورده های شیر است که در روش سنتی آن را از کشک می گرفتند ولی گاهی آن را با دوغ یا آب ماست تهیه میکنند به این صورت که آب ماست یا دوغ را می جوشانند تا غلیظ شده و به بصورت جامد در می آید.

قره قروت طعمی ترش دارد و مزه ترش آن به دلیل وجود درصد بسیار بالاییی از اسید لاکتیک در آن است. این درصد آنقدر زیاد است که می شود گفت قره قوروت خود اسید لاکتیک است.

اسید لاکتیک چیست؟

اسید لاکتیک ماده ای دفعی در جانداران است. وجود لاکتیک در بدن باعث می شود خون به شدت اسیدی شده و تعادل ph خون به هم بریزد.

از این روست که می گویند ماست چکیده از خود ماست بهتر است زیرا مقدار قابل توجهی از اسید لاکتیک آن به همراه آب ماست از آن خارج شده است. توصیه می شود ماست چکیده را با موسیر، نعناع  و پونه مصرف کنید تا حالت سردی و اسیدی آن کمتر شود.

خون انسان  در حالت طبیعی، مقداری قلیایی است و ثابت ماندن ph آن بسیار برای حفظ سلامت و کارکرد درست ارگانیزم ها مهم است.

مقدار pH متعادل در خون آدمی بین ۳۴/۷ و ۴۰/۷  می باشد که کمی قلیایی است . این ph  باید در همین محدوده ثابت نگه داشته شود تا واکنش های آنزیمی و نیز واکنش های شیمایی درون سلولی درست و کامل انجام شود و فعالیتهای درون سلولی با مشکل مواجه می شود.

مصرف قره قوروت به شدت خون را اسیدی می کند (به علت میزان بسیار بالای اسید لاکتیک) و آنرا از حالت قلیایی طبیعی خود خارج می‌کند. بدن برای ترمیم و تصحیح این حالت بسیار مخرب که می‌تواند در صورت ادامه بسیار خطرناک گشته و فعالیت ارگان‌ها و سلول‌ها را مختل کند، دست به دامن استخوان‌ها و دندان‌ها می‌گردد تا کلسیم آنها را برای قلیایی کردن خون آزاد کند.

کلسیم بهترین و سریع‌ترین عامل قلیایی کردن خون می‌باشد. این کلسیم آزاد شده از استخوان‌ها سپس توسط کلیه‌ها دفع می‌گردد. در نتیجه مصرف قره قوروت باعث پوکی استخوان‌ها و ضعف دندان‌ها می‌گردد.

آیا قره قورت برای پوکی استخوان مفید است؟

بسیار بسیار جای تاسف است که خیلی از پزشکان و افراد تحصیل کرده آنرا برای درمان پوکی استخوان و لاغر شدن افراد چاق تجویز می کنند با این تصور غلط که چون قره قوروت دارای کلسیم است پس برای پوکی استخوان مناسب است در صورتیکه کلسیم آن نه تنها جذب نمی شود بلکه طبق توضیحات بالا باعث پوکی استخوان و خرابی دندانها نیز می شود.

جالب است حتی آنرا برای رشد و نمو کودکان مفید دانسته و برای آن خاصیت دارویی قائل شده اند !!!. گاهی اوقات آنرا برای کاهش فشار خون تجویز می کنند که این خود باعث خرابی و خوردگی رگها میشود. میتوان بجای آن از بسیاری میوه هایی که در کاهش فشار مناسب هستند مانند آب لیمو یا مخلوط یک لیوان آب و ۲ قاشق سرکه سیب خانگی استفاده کرد.

از آن جا که قره قوروت حاوی مقادیر بسیار زیاد اسید لاکتیک می باشد لذا برای مغز انسان بسیار مضر می باشد زیرا اسید لاکتیک فعالیت نرون های مغزی را به شدت کاهش میدهد.

در غرب به خون اسیدی لقب کُشنده خاموش (Silent Killer) داده اند.

در خصوص بیماری های ناشی از اسیدی شدن خون ، مطالب بسیاز زیادی در اینترنت موجود است که اکثراً به زبان انگلیسی است اما برخی از آثار و نتایج زیانبار اسیدی شدن خون را برای شما بر می شماریم:

انواع بیماریهای قلب و عروق – خورده شدن دیوارة سرخرگ ها و سیاهرگ ها – ضعف حافظه – آلزایمردیابتسرطان – ضعف سیستم ایمنی بدن – بیماری های سیستم عصبی مانند بیماری خطرناک MS  – پوکی استخوان – خرابی و فساد دندانها – لقی دندانها – ضعف اعصاب – تشنج – دل درد شدید در دختران هنگام عادت ماهانه

* * *

خواص قره قوروت  -  قره قروت طرز تهیه -

9 Responses to خواص قره قوروت و مضرات بی شمارش

  1. با سلام وخسته نباشین . من ۶۰ ساله هستم واز ۶،۷ سالگی عاشقانه قره قروت میخوردم . تمام پول توجیبیم صرف این فرآورده خوشمزه میشد . همین پریروز رفتم یک کیلو قره قروت سفید مایع خریدم وبین همه بچه ها تقسیم کردم ونشستیم جلو تلویزیون .همشو تموم کردیم . همین الانش هم عاشقانه انواع واقسامش رو دوست دارم . به خدا قسم نه پوکی استخوان دارم ونه حتی یک از دندونام خراب شده ……

  2. ?? Cjera jar sito ye chizi neveshte??
    Yani chi??? Belakhare gharghorot khobe ya bad

  3. جالبه!
    از قدیم که افراد از قره قروت استفاده میکردند، نه پوکی استخوان داشتند و نه هزاران بیماری که در مطلب ذکر شده!
    حالا طرف از راه نرسیده چه واسه خودش مضرات بیشمار ردیف میکنه!
    اصولا هرچی برای ایرانی جماعت خوفه، از نظر غربی ها، اخه!!!

  4. عوارض قندو شکر(ای عوارض ونحوه تهیه آنراابراساس رشته تحیصلی ام گویم.شامل .کلوچه .بیسکویت.انواع شیرینی قنادی.کمپوت وغیرهم میگرددحتی اگرشیرینی دارای مغزگردو وپسته وانواع اجیل باشدهم بازعوارض داردمثل سم .سم است چه دراب سیب بهشتی باشدچه درتنقلات)

    نیشکر و چغندر قند بعد از جداسازی تمام املاح، ویتامین ها، پروتئین، آنزیم و سایر مواد مغذی مفید، در کارخانه تصفیه شده و به ساکاروز خالص تبدیل می شود.ماده کریستالی سفید رنگی که بعنوان شکر می شناسیم، یک ماده مصنوعی و فرآیند شده است که اغلب از نیشکر یا چغندر قند بدست می آید.
    چیزی که بعد از فرآیند باقی می ماند، ماده مصنوعی غلیظ شده ای است که استفاده از آن نه تنها چندان فایده ای برای بدن انسان ندارد بلکه مضراتی هم دارد که در ذیل خواهید خواند :
    قندوشکربرهرتغذیه ای آمیخته شود نه تنهاهیچ یک ازموادمغذی آن مورداستفاده بدن قرارنمی گیردبلکه تعادل موادضروری بدن رابهم می ریزد دشمن ویتامینهای گروه(ب)قندوشکر وتمام شیرین کننده های مصنوعی وشیرینی های قنادی وشکلات.

    سیستم ایمنی بدن را از کار می اندازد. پس از هر بار مصرف محصولات شکردار گلبولهای سفید بدن (نوتروفیلها) از کار می افتند و تا ۲ الی ۵ ساعت بدن کاملا آماده آلوده شدن به هر نوع ویروس یا باکتری خواهد بود. پس از هر بار خوردن چیزی شیرین سیستم ایمنی بدن ۲تا۵ بربر کارایی خود را از دست می دهد و این دقیقا بهترین زمان برای فعال شدن میکروبها و ویروسها است و باعث ضعف سیستم دفاعی بدن در برابر کلیه بیماریها .میگردد
    تعادل مواد معدنی بدن را بر هم می ریزد. چون شکر ماده ای است فاقد ویتامین- فاقد مواد معدنی و فاقد فیبر. شکر ماده ای زائد است که بدن انسان قادر به هضم و جذب آن نیست از اینرو برای اینکه ساختار ملکولی شکر شکسته شود بدن مجبور است از مواد معدنی محلول در بدن مصرف کند تا بتواند شکر را هضم کند. در نتیجه تعادل عناصر معدنی مثل کلسیم- منیزیوم و پتاسیم و سدیم و… بر هم می ریزد

    عامل اصلی سرطان از جمله سرطانهای سینه و پروستات و کلون و رکتوم
    سبب افزایش تقسیم سلولهای کبد و سرطان کبد
    افزاینده سرعت اعتیاد به الکل و میل به اعتیاد به مواد مخدر
    زوترسفید شدن موها و چین و چروک پوست
    عامل پیری زودرس
    دیابت
    اقسام مشکلات روانی
    باعث برهم خوردن ترشح هورمون رشد-کوتاه وبلندی قد
    آلرژی به غذاهای گوناگون
    اگزما در کودکان
    آب مروارید
    ضعف بینایی
    صرع
    بزرگترین خطر مصرف شکر این است که ساختمان
    DNA
    را می شکند
    سبب تولید رادیکال های آزاد در خون
    فعالیت هورمونها را بر هم میزند
    ساختار پروتئین ها را به هم می ریزد در نتیجه بدن قادر به جذب آنها نخواهد بود
    چاق شدن
    عامل اصلی سنگ مثانه وسنگ کلیه
    -عامل آرتروز مفاصل و یکی از عوامل اصلی بیماری آسم -وآپاندیسیت
    عامل اعتیادغذایی
    اضطراب
    باریک شدن رگهای خونی و در نهایت سکته
    افزاینده مقدار چربی کبد
    بزرگ کردن اندازه کلیه ها
    اختلال در کار پانکراس
    عامل یبوست و خشکی روده
    بسته شدن رگهای خونی
    بدترکردن بیماریهای لثه
    بالا رفتن فشار خون
    اسیدی کردن آب بذاق دهان
    ترشح بیش از اندازه هورمون آدرنالین=بدخلقی وآفتگی وبی حوصلگی
    کاهش دهنده میل به فعالیت
    تعادل مواد معدنی بدن را بر هم می ریزد. چون شکر ماده ای است فاقد ویتامین- فاقد مواد معدنی و فاقد فیبر. شکر ماده ای زائد است که بدن انسان قادر به هضم و جذب آن نیست از اینرو برای اینکه ساختار ملکولی شکر شکسته شود بدن مجبور است از مواد معدنی محلول در بدن مصرف کند تا بتواند شکر را هضم کند. در نتیجه تعادل عناصر معدنی مثل کلسیم- منیزیوم و پتاسیم و سدیم و… بر هم می ریزد
    جذب شدن کلسیم و منیزیوم اختلال ایجاد می کند. یعنی اگر لیوان شیر خود را با کیک یا شکلات میل می کنید هیچ کلسیمی در استخوانهای شما ذخیره نخواهد شد
    کاهش هوش و پایین آمدن
    افزاینده تری گلیسیرید
    افزاینده کلسترول بد وکاهنده کلسترول خوب
    از روزی که نوزاد متولد می شود و در غذای تکمیلی او شکر می ریزیم، اثرات مضر آن بر جسم نوزاد شروع می شود مصرف کردن مادر درشیرمادراثرمی گذارد
    میگرن
    اختلالات شخصیتی-اختلالات دوقطبی–بیماری مانیا یاشیدایی-جنون واسکیزوفرنی
    عامل اصلی افسردگی
    مردم عامی تصور می کنند با خوردن چیزی شیرین روحیه شان شاد خواهد شد در حالیکه کاملا بر عکس است. شادی حاصل از خوردن شیرینی به خاطر اعتیادی است که به آن دارید و با خوردن آن آرامش می یابید اما در روحیه و امواج مغزی شما اثر متضاد دارد
    عامل اصلی پوکی استخوان است. چگونه؟ شکر ماده ای زائد است که فاقد هر گونه ویتامین یا مواد معدنی است و بدن قادر به هضم و جذب آن نیست. از این رو سلولها مجبور هستند برای شکستن ملکولهای شکر از املاح کلسیم و منیزیوم ذخیره در استخوانها استفاده کنند. هر چه بیشتر چیزهای شیرین مصرف شود کلسیم بیشتری از استخوانها خارج شده و در فرایند هضم شکر مصرف می شود. در نهایت استخوانها بعد از چند سال پوک می شوند. دلیل اصلی خرابی دندانها نیز همین است. کلسیم از دندانها استخراج شده و دندان به مرور پوسیده و خراب می شود. مصرف شیر در این هنگام سودی ندارد مخصوصا اگر همراه کیک و کلوچه مصرف شود
    امواج مغزی دلتا- آلفا و تتا را زیاد می کند که در نتیجه این افزایش قدرت تمرکز و تصمیم گیری در انسان از بین می رود
    انعطاف پذیری ماهیچه ها و اندام بدن را کم می کند بطوریکه با کوچکترین حرکت ورزشی عضلات منقبض می شوند و درد می گیرند
    قندوشکر عوارض زیر راهم بوجودمی آورد

    ویتامین ۱B (تیامین): مغز به کمک این ویتامین کربوهیدرات ها را می سوزاند و به عنوان سوخت و انرژی به کار می برد. کمبود این ویتامین موجب کاهش وزن، بیماری های معده ای، کم خوابی و در آخر موجب افسردگی می گردد.کمبود ویتامین باعث کاهش اشتها، حالت تهوع، مشکلات سیستم عصبی، ضعف عضلانی و انبساط قلب می شود در صورت کمبود آن ، اعصاب تحلیل می روندخصوصاً اعصاب پا، گز گز کردن پاها که شکایت بسیاری از افراد است می تواند ناشی از کمبود این ویتامین باشد-گاهی اِدم یا ورم اندامها -وی گفت: از آنجا که سلولهای عصبی منحصراً از گلوکز برای تأمین انرژی خود استفاده میکنند، در کمبود این ویتامین علائمی از قبیل افسردگی، بداخلافی، کاهش حافظه و تمرکز و همچنین احساس خستگی ظاهر میشود
    همچنین پوشیدن لباسهای نایلونی و پلاستیکی باعث نابودی آن میگردد.
    این ویتامین در تولید انرژی، انتقال امواج عصبی در مغز و اعصاب محیطی و تولید میانجیهای عصبی چون سروتونین نقش بسزایی ایفا میکند. میزان این ویتامین در اثر مصرف زیاد کربوهیدرات، غذاهای فرآوریشده، چای و قهوه، فشارهای عصبی، پرکاری غده تیروئید و همچنین در دوران بارداری، شیردهی و بلوغ کاهش مییابد

    B2یاویتامین ریبوفلاوین

    . بیماریهای مزمن، سرطان، سوءجذب، عفونت رودهای، اسهال مزمن، انسداد مجاری صفراوی، مصرف برخی داروها خصوصا داروهای ضدافسردگی سه حلقهای، آنتیبیوتیکها و داروهای آسم و ضد بارداری خوراکی میتوانند موجب کمبود این ویتامین در بدن شوند. .علائم کمبود این ویتامین شکافها و ترکهای دردناک در گوشه دهان و روی لبها، سوزش و اشکریزش زیاد چشمها، کمخونی، سستی، افسردگی و تغییر شخصیت است-مقادیر زیاد این ویتامین میتواند رنگ ادرار را زرد تیره کند

    B3 یا نیاسین(اسید نیکوتنیک): پلاگر یکی ازمهم ترین علائم کمبود این ویتامین می باشد. از دیگر علائم کمبود آن می توان خستگی، عصبانیت، آشفتگی و کُندی در اعمال بدنی و روانی را نام برد.ویتامین B3 یا نیاسین.
    این ویتامین در ساختمان کوآنزیمهای NAD وNADP نقش دارد و میزان مورد نیاز روزانه أن برای بالغین ٢٠-١۴ میلی گرم در روز میباشد.
    کمبود این ویتامین می تواند منجر به پلاگر, زخم بر روی زبان, آمینواسیداوری و زوال شدید مغزی گردد.کمبود شدید ویتامین ب۳، اسهال شدید و عوارض گوارشی را به دنبال دارد و اگر این کمبود ادامه پیدا کند زوال عقل ایجاد میشود.ویتامین ب۳ در اثر پختن در آب از بین میرود. بنابراین تا حد امکان از جوشاندن، پختن و فریز کردن سبزیجات خودداری کنید در یک طبخ معمولی ۱۵ تا ۲۵ درصد نیاسین از بین میرود.-
    کمبود ویتامین B3 یا نیاسین نیز منجر به علائم جسمی و روحی میشود که مهمترین آنها زوال عقل است و حتی کمبود آن به مرگ نیز میانجامد
    B3 یا نیاسین، در مقادیر بالا یعنی حدود ۳ گرم در روز، کلسترول بد (LDL) را کاهش و کلسترول خوب (HDL) را افزایش میدهدویتامین B3 عامل ترمیم سلول مغزی ویتامین B3 میتواند به ترمیم و بازسازی مغز پس از سکته کمک کند.میتواند عملکرد مغز را در بیماران مبتلا به سکته مغزی احیا کند.همچنین این ویتامین به حفظ آرامش فرد کمک میکند و هورمونهای درونریز مهم را در بدن تولید میکندهمچنین این ویتامین به حفظ آرامش فرد کمک میکند و هورمونهای درونریز مهم را در بدن تولید میکند عوارض عصبی شامل حساسیت، سردرد و بیخوابی در مراحل اولیه ایجاد میشود و به زودی به دنبال آن علایم ذهنی و روحی شدیدتری مانند فراموشی، اوهام و بالاخره یک افسردگی شدید که ظاهر میشودبیرون ریختن آبی که برای پختن ماده غذایی مصرف شده است، باعث هدر رفتن ویتامین ۳ Bهمانند وسایر ویتامینهای گروه B می گردد

    .
    حدود ۱۵ تا ۲۵ درصد اسیدنیکوتینیک در رژیم غذایی روزانه از این طریق هدر می رود. جدا شدن پوسته غلات هنگام آسیاب کردن و تهیه آرد از مراحلی است که باعث کاهش این ویتامین می گردد.

    ویتامین ۵B (اسید پانتوتنیک): ویتامین ضد استرس وکمک- بهبود سریع تر زخم- و -این حال فقدان پانتوتنیک اسید معمولا با فقدان دیگر ویتامین های گروه B همراه است. به تولید ویتامین D- کمبود B5 باعث افسردگی ، اختلال شخصیت، مشکلات قلبی ، افزایش خطر عفونت ها، خستگی، دردهای شکمی، اختلال خواب ، کرختی، تغییرات حسی در بازوها و ساق پاها ، بی حالی، گرفتگی عضلات، افزایش حساسیت به انسولین، افزایش سطح کلسترول خون و کاهش سطح پتاسیم در بدن می شودعلائم کمبود این ویتامین، عبارت است از: گرسنگی، استرس و افسردگی .کاهش سطح پتاسیم . این ویتامین برای درست عمل کردن هورمون ها و تهیه اسیدهای آمینه نقش اساسی را بر عهده دارد.این ویتامین، فواید ویتامین های C ، B6، و B12 را در بدن بیشتر و کمبودشان را اصلاح می کند.کنترل استرس ناشی از سردردهای میگرنی ، فشارهای روانی ، سندرم خستگی مزمن و ترک سیگار و الکل

    ویتامین ۶B (پیرودوکسین): علامت های کمبود این ویتامین بسیار محدود می باشد. در الکلیسم ها، بیماران کلیوی و خانم هایی که داروهای ضد بارداری مصرف می کنند، علائم کمبود ظاهر می شود.ویتامین B6 سبب تقویت سیستم ایمنی میشود

    عارضه کمبودB6، اختلالات عصبی است همچنین احساس ضعف و ناتوانی به دلیل تحلیل عضلات ، احساس خواب آلودگی و عوارض دیگر، قرمز و متورم شدن زبان ، ایجاد زخم در دهان و تغییر حالت در پوست بدن است

    ویتامین ۱۲B : علائم کمبود این ویتامین شامل: کم خونی ، شخصیت دوگانه، سوءظن شدید، هذیان گویی، زود رنجی، توهم، پریشانی، کاهش اشتها ، سرگیجه، ضعف، کمبود تنفس وکوتاهی تنفس- اسهال کاهش تمرکز، خطر خونریزی غیرطبیعی، تضعیف سیستم ایمنی، تحریکپذیری، پرخاشگری، فراموشی، گیجی، بیقراری – بیحسی و سوزش و خارش اندامها، حرکات بیثبات و بیتعادلی در راهرفتن اشاره کرد-التهاب دستگاه گوارشی
    است..
    وی افزود: علائم عصبی ناشی از کمبود آن شامل کاهش حافظه، آشفتگیهای روحی، افسردگی و اضطراب است. به عنوان منابع غذایی آن میتوان مخمر آبجو، پنیر، بادام زمینی، کنجد،از علائم کمبود این ویتامین میتوان به التهاب دستگاه گوارشی، بیاشتهایی، کاهش وزن، کمخونی با ضعف، کوتاهی تنفس، کاهش تمرکز، خطر خونریزی غیرطبیعی، تضعیف سیستم ایمنی، تحریکپذیری، پرخاشگری، فراموشی، گیجی، بیقراری، توهم، افسردگی، بیحسی و سوزش و خارش اندامها، حرکات بیثبات و بیتعادلی در راهرفتن اشاره کرد
    اسید فولیک: این ویتامین برای ساخت DNA لازم است. الکلیسم ها و استفاده کننده های زیاد داروها جزو کسانی می باشند که دچار کمبود این ویتامین می شوند.اسید فولیک در تکامل رشد جنین بسیار با اهمیت می باشد. رشد طناب نخاعی و مغز جنین در گرو وجود اسید فولیک می باشد.

    ویتامین C:
    کمبود این ویتامین موجب افسردگی می گردد. داشتن استرس، بارداری و شیردهی و خوردن آسپرین موجب کمبود این ویتامین می شود.

  5. با سلام و عض تشکر
    از شما ممنونیم که هزاران نفر را از مرگ حتمی نجات دادید

  6. اگه بعد از خوردن قره قوروت قرص کلسیم بخوریم چی میشه؟ من فواید زیادی هم واسه خوردن قره قوروت خوندم

  7. وای خدایا! من امروز یه عالمه قارا خوردم
    تازه تو این هفته تقریبا هر روز قارا رو با ماست قاطی می کردم و می خوردم
    خیلی حال داد
    نمی دونستم چه بلایی سر خودم می یارم
    پشیمونم
    همش تقصیر رفیق نااهل بود
    منو شطرنجی کنید!!۱۱

  8. با سلام خدمت شما ، ممنون از مطب مفید تون

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>